Trafic ingreunat pe Valea Oltului, dupa ce o masina s-a rasturnat, provocand moartea soferului

news

accident, Valea Oltului, Brezoi, masina rasturnata, sofer decedat

Un barbat de 47 de ani din Ramnicu Valcea a decedat, luni dimineata, dupa ce s-a rasturnat cu masina pe DN 7, in localitatea Brezoi, traficul in zona fiind ingreunat, au informat autoritatile din Valcea.

„Din primele verificari efectuate, s-a stabilit ca, in timp ce conducea un autoturism, conducatorul acestuia ar fi pierdut controlul asupra volanului, rasturnandu-se pe partea carosabila”, au precizat reprezentantii Politiei Valcea, citati de cotidianul local Vocea Valcii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Valcea, echipajele de salvatori sosite la fata locului l-au gasit pe barbat incarcerat, insa nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

„Echipajele operative sosite la locul interventiei au constatat ca in evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, care era rasturnat pe plafon, iar un barbat era incarcerat. Victima a fost extrasa din autoturism, insa, din nefericire, prezenta leziuni incompatibile cu viata, fiind declarat decesul de catre echipajul Serviciului de Ambulanta Judetean”, a transmis purtatorul de cuvant al ISU Valcea, Sorin Albinaru.

Traficul pe DN 7 a fost ingreunat, in zona circulandu-se alternativ mai bine de o ora, pentru a permite atat interventia pentru descarcerarea victimei, cat si pentru asigurarea de masuri de prevenire si stingere a incendiilor.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: