Bode le cere PNL-istilor sa scoata „un scor politic bun” la alegerile de duminica: „Nu vrem sa fim la guvernare intr-un raport de subordonare”

politica

Lucian Bode, Blocul Democratic, alianta, PSD, guvernare

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, afirma ca partidul are nevoie de ”un scor politic bun” la alegerile de duminica pentru a fi ”o caramida pusa in luptele electorale care vor urma in septembrie si in decembrie”. El sustine ca PNL este ”puternic si revigorat” pentru ca este unit, iar semnalul unitatii a fost dat de Nicolae Ciuca. ”Nu vrem sa fim la guvernare intr-un raport de subordonare, nu vrem sa fim forta mai mica sau echipa a doua, a treia, ci vrem sa fim principalul partid pentru a putea impune viziunea de dezvoltare”, adauga Bode.

Bode a afirmat, marti seara, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din judetul Arad, ca partidul si-a propus sa obtina un scor politic ”cat mai mare” la alegerile de duminica.

”Avem nevoie de un scor politic bun pentru ca acest scor sa fie o caramida pusa in luptele electorale care vor urma in septembrie si in decembrie 2024. PNL va fi la guvernare si dupa 2024 daca reusim sa ne atingem obiectivele electorale duminica, 9 iunie, si mai cu seama in 15 si in 29 septembrie. Azi PNL este puternic si revigorat, pentru un motiv foarte simplu, dragii mei: pentru ca este unit. Semnalul unitatii in PNL a pornit de la Nicolae Ciuca”, a declarat el, citat de news.ro.

El a subliniat ca PNL va da presedintele tarii, pe Nicolae Ciuca.

”Nu vrem sa fim la guvernare intr-un raport de subordonare, nu vrem sa fim forta mai mica sau echipa a doua, a treia, ci vrem sa fim principalul partid pentru a putea impune viziunea de dezvoltare. In patru ani de guvernare am aratat ca putem face lucrurile in alt mod, am dovedit ca suntem o echipa si ca avem viziune. Am reusit pana si pe socialisti sa-i convingem sa treaca de la o economie bazata pe consum la o economie bazata pe stimularea investitiilor”, a adaugat Bode.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: