Basescu, scurt pe doi: „Firea va lua un rezultat foarte slab, bucurestenii nu se vor lasa pacaliti/ Ciolacu, cu bacul la 30 de ani, e de un ridicol total”

politica

Traian Basescu, Marcel Ciolacu, comisar european, decizie, razbunare, liberali

Fostul presedinte Traian Basescu a anuntat joi ca Gabriela Firea „va lua un rezultat foarte slab” la scrutinul pentru Primaria Capitalei, „pentru ca bucurestenii nu se mai lasa pacaliti”. El l-a ironizat si pe Marcel Ciolacu.

„Eu sper ca bucurestenii sa nu se lase pacaliti de aceasta campanie furibunda de denigrare a tot ce nu este rosu sau galben inrosit, deci tot ce nu e PSD sau PNL trebuie denigrat, trebuie aruncat, inclusiv, si nu sunt un aparator al lui, inclusiv Simion trebuie denigrat, trebuie terminat, ca sa nu vorbim de USR, de PMP sau de liberalii lui Orban, care sunt in Alianta Dreapta Unita. Nu cred ca vor obtine ceea ce isi doresc”, a declarat basescu la B1 TV.

Traian Basescu a anuntat ca Gabriela Firea va obtine „un rezultat foarte slab”.

„Eu cred ca va lua un rezultat foarte slab, pentru ca bucurestenii nu se mai lasa pacaliti. Acelasi lucru se va intampla si cu aliantele PSD-PNL. Bucurestenii nu se vor lasa pacaliti. Au vazut podul de la Braila si ei si ca nici azi nu se circula, vad si ei valul de taxe, care a crescut si a marit preturile la toate, dar stiu ca va urma ceva ce nu li s-a spus ca va urma, un noul val de cresteri de taxe, inclusiv TVA si multe alte dari. Cred ca bucurestenii nu vor fi pacaliti – si nu numai bucurestenii”, a mai spus Basescu.

„Bucurestenii il vor mentine pe Nicusor pentru ca a pus o oarecare ordine. Nu stiu daca nu putea face mai mult, adica sa o faca mai in intelegere cu investitorii, dar a pus o oarecare ordine in constructii in Bucuresti si impinge constructiile catre periferia Bucurestiului, ceea ce este departe de a fi rau”, a mai subliniat Basescu.

Basescu l-a taxat si pe Ciolacu, dupa ce premierul PSD l-a atacat pe Nicusor Dan.

„Ciolacu este de un ridicol total! Bun, n-a facut Nicusor spitale in Bucuresti… Dar tu, Ciolacule, cate ai facut in Romania?! Ca te tii la guvernare de nu stiu cand cu guvernarea asta. Voi cate ati facut in Romania? E iesit din comun! Sau ironizeaza tinerii de la USR. (…) Spre deosebire de domnul Ciolacu, toti si-au facut studiile la timp, toti au pregatire inalta si cei mai multi la universitati in strainatate si au venit in tara sa se realizeze si sa faca ceva pentru tara lor. Or, sigur, pot intelege dispretul domnului Ciolacu pentru cei cu pregatire, avand in vedere ca, na, sa iti iei bacul la 30 si ceva de ani si sa vezi cum e cu facultatea, oricat de ecologica e aia pe care ai terminat-o, e de vazut…”, a mai aratat Traian Basescu

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: