Drula, in Piata Universitatii: „Sa castigam Constanta, Aradul, Baia Mare, Iasiul, Pitestiul. PSD si PNL sunt o alianta a raului care isi face planuri sa guverneze tara 10 – 20 de ani”

politica

Miting USR

Presedintele USR, Catalin Drula, copresedinte al Aliantei Dreapta Unita, a afirmat, joi, ca PSD si PNL formeaza o „alianta a raului”, care isi face planuri sa guverneze tara 10 – 20 de ani, in timp ce USR, PMP si Forta Dreptei au realizat o „constructie politica unica”, bazata pe „un program, oameni seriosi, generozitate si pe maturitate politica”.

„Suntem la finalul unei campanii in care mesajul Aliantei Dreapta Unita pentru o Romanie moderna s-a auzit in toata Romania si in diaspora. Peste tot auzim din poarta romanilor acelasi mesaj: vor schimbarea, vor o Romanie moderna, s-au saturat de nedreptate si vor in 9 iunie sa mearga la vot si sa ii trimita in opozitie pe cei de la PSD – PNL la finalul acestui an 2024.

In toate orasele in care sunt primari ai USR, ai Aliantei Dreapta Unita au pus candidati impotriva noastra. Hotia a pus candidati impotriva cinstei. Delapidarea si stagnarea a pus candidati impotriva modernizarii. Asta este PSD si PNL: o alianta a raului care isi face planuri sa guverneze tara 10 – 20 de ani. Nu, Romania va spune nu si Romania va alege in 9 iunie cinstea, determinarea, curajul, onestitatea, inteligenta, cartea”, a afirmat Drula, la un eveniment electoral organizat la Piata Universitatii, alaturi de presedintele PMP, Eugen Tomac, si presedintele Forta Dreptei, Ludovic Orban, relateaza Agerpres.

Potrivit liderului USR, in Capitala, primarul general Nicusor Dan este singura optiune „serioasa”, iar competitia a fost transformata „intr-un circ absolut de cei de la PSD – PNL”.

„La Capitala, le spun oamenilor sa mearga cu incredere la vot si il salut pe domnul primar general care ni se alatura acum. Oameni buni, aceasta competitie pentru Primaria Generala a fost transformata intr-un circ absolut de cei de la PSD – PNL. Candidati introdusi si retrasi, zvonistica si sondaje falsificate facute pe vapor sau cine stie unde care sa scoata tot felul de candidati in fata. Exista o singura optiune serioasa: Nicusor Dan, care s-a apucat sa rezolve problemele grave ale acestui oras create de PSD. Dati-i Consiliul General, dati-i o majoritate a Aliantei Dreapta Unita. Dupa toate calculele noastre, cu o prezenta masiva la vot a celor care il voteaza pe Nicusor Dan, Alianta Dreapta Unita poate da o majoritate in Consiliul General”, a sustinut Catalin Drula.

Presedintele USR a mai spus ca primarii Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Dominic Fritz, Lucian Stanciu, Alen Coliban, Elena Lasconi au adus „cinstea, onestitatea, au infruntat mafiile, au dezvoltat localitatile si, de aceea, li s-au pus impotriva toate obstacolele, toate piedicile”.

„Le spun romanilor sa iasa masiv la vot pe 9 iunie si sa voteze Alianta Dreapta Unita pe toate buletinele de vot si sa castigam Constanta, Aradul, Baia Mare, Iasiul, Pitestiul si multe alte localitati. E foarte important ca pe toate cele cinci buletine de vot sa alegeti Alianta Dreapta Unita, singura forta politica care sustine o Romanie moderna, care a creat PNRR-ul, care isi doreste investitii, care a stat vertical impotriva mafiei.

N-am cedat in fata lui Radoi, n-am cedat in fata lui Iulian Dumitrescu, apropo candidat, n-am cedat in fata amenintarilor. Nu o voi face si nu o vom face niciodata, vom fi alaturi de romanii care isi doresc schimbarea, care isi doresc modernitatea, care isi doresc cinstea, adica o majoritate a acestei tari. Mergem cu incredere la victorie in 9 iunie. Iesiti la vot! Alegeti Alianta Deapta Unita si o Romanie moderna”, a transmis Drula.

Conform acestuia, Alianta Dreapta Unita este o „constructie politica unica”. „N-am impartit tara in halci de carne. Am stat sa facem programe, sa gasim cei mai buni candidati, oameni curajosi care n-au cedat asalturilor PSD si PNL”, a completat liderul USR.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: