Ciolacu sustine ca a fost interceptat in dormitor: „A fost o incercare de stopare a mea”

politica

Marcel Ciolacu, Mircea Geoana, prezidentiale, NATO, ce a facut, Romania, NATO, ajutat

Liderul PSD Marcel Ciolacu s-a plans vineri, la Romania TV, in fata lui Victor Ciutacu ca a fost interceptat in dormitor. „Totusi, am avut in dormitor, mi-ai intrat in imtimitate pe ceva nefondat. A fost o incercare de stopare a mea”, a sustinut premierul.

„Cand vine informarea te ia cu revolta. Totusi, am avut in dormitor, mi-ai intrat in imtimitate pe ceva nefondat. A fost o incercare de stopare a mea. Am sunat avocatul si i-am spus ca am 48 de ore in care pot sa ma duc sa vad ce s-a filmat la mine in casa.

A doua zi m-am mai linistit, am baut un pahar de vin. Cred ca imi facea mai mult rau daca ma duceam sa vad filmari de la mine din casa. E un episod din viata mea depasit”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, intr-un interviu acordat postului Romania TV,  chestionat daca se simte confortabil stiind ca a fost ascultat in casa.

El a pretins ca pe vremuri a avut perchezitii facute de Securitate.

„Noi suntem trei frati. Cel mai mare, Mihai, mai zbuldarnic, cum erau pe vremea lui Ceausescu. Avea ganduri de fuga, cu tub de oxigen, tinerete. Am avut perchezitii in casa facute de Securitate pentru ca fratele meu s-a dat mare ca fuge el nu stiu unde. A avut curiozitatea sa se duca la arhive sa faca solicitare, sa-si vada dosarul. Apoi a venit vecinul nu stiu care… n-a fost o bucurie sa constati anumite lucruri despre oameni cu care ai stat 30 de ani. Asa ca mai bine sa nu stiu. Cu ce ma incalzeste? De ce sa ne incarcam negativ cand putem fi oameni pozitivi?”, a mai povestit Ciolacu, citat de news.ro

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: