Marcel Ciolacu, dupa ce al doilea prim-ministru din UE a fost victima unui atentat: „Sunt socat de vestea atacului asupra premierului danez”

politica

Marcel Ciolacu, inundatii, anulare, program, Galati, vizita

Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj in urma atacului asupra omologului danez, Mette Frederiksen, produs vineri intr-o piata din Danemarca, in care afirma ca „violenta nu-si are locul in societatile noastre”.

„Sunt socat de vestea atacului asupra prim-ministrului danez Mette Frederiksen. Violenta nu isi are locul in societatile noastre. Suntem solidari cu tine, draga Mette, si cu poporul danez”, a scris Ciolacu, sambata, pe platforma X.

Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacata vineri de un barbat intr-o piata din Copenhaga, au anuntat serviciile sale, precizand ca atacatorul a fost arestat.

„Prim-ministrul Mette Frederiksen a fost lovita de un barbat vineri seara in piata Kultorvet din Copenhaga. Barbatul a fost arestat”, se arata intr-un comunicat al biroului sau, adaugand ca doamna Frederiksen a fost „socata de incident”.

Reamtintim ca pe 15 mai 2024, prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost impuscat si grav ranit in orasul central slovac Handlova, in fata Casei de Cultura a acesteia, dupa o sedinta de guvern. El a fost internat si stabilizat dupa o interventie chirurgicala de urgenta, iar in prezent se afla in convalescenta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: