Grecia: Autoritatile au gasit cadavrul unui barbat care ar putea fi prezentatorul britanic Michael Mosley disparut dupa ce a plecat sa se plimbe pe o plaja din insula Symi

externe

Autoritatile elene au confirmat ca a fost gasit trupul unui barbat despre care se crede ca ar fi doctorul britanic Michael Mosley, disparut de miercuri de pe insula greceasca Symi, dupa ce plecase sa se plimbe pe plaja, potrivit The Guardian.

„A fost gasit in zona Ayia Marina. Pot confirma ca el este”, a declarat viceprimarul insulei Nikitas Grillas pentru Guardian.

Descoperirea a avut loc in a cincea zi a unei operatiuni masive aeriene, terestre si maritime de cautare a prezentatorului TV si guru al sanatatii care a popularizat postul intermitent si a conceput dieta 5:2.

Mosley, in varsta de 67 de ani, a fost vazut ultima data miercuri, la ora locala 13:30, cand a plecat sa se plimbe pe plaja St Nikolas de pe insula Symi.

Sotia sa, doctorul Clare Bailey, a tras un semnal de alarma dupa ce acesta nu s-a intors pana la ora 19.30. A fost lansata o operatiune de cautare si salvare pentru a-l localiza pe doctor, care este cel mai bine cunoscut pentru aparitiile sale la The One Show si This Morning.

Cautarea a inclus politisti, pompieri, caini special dresati, voluntari si o drona. Presupunerea politiei a fost ca Mosley ar fi fost afectat de caldura si a alunecat si a cazut, poate de la inaltime.

Mosley, editorialist pentru Daily Mail, a realizat o serie de documentare despre dieta si exercitii fizice, inclusiv emisiunea de la Channel 4 Michael Mosley: Who Made Britain Fat? De asemenea, a facut parte din serialul BBC Trust Me, I’m a Doctor.

A trait cu tenii in maruntaie timp de sase saptamani pentru documentarul „Infestat! Traind cu paraziti”, transmis la canalul de televiziune BBC Four.

Mosley a popularizat dieta 5:2, un tip de post intermitent, in care timp de doua zile pe saptamana se mananca 500-600 de calorii pentru a pierde in greutate. In 1995 British Medical Association l-a numit jurnalistul medical al anului.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: