PSD a castigat la Baia Mare: „Nu m-au doborat si nu ma vor putea dobori! Astazi, insa, incepem o noua etapa”

politica

Doru Dancus

Candidatul PSD pentru functia de primar al municipiului Baia Mare, Doru Dancus, viceprimar cu atributii de primar interimar, a anuntat, luni, pe pagina sa de socializare ca a castigat alegerile locale.

Conform numaratorii paralele, acesta a fost a totalizat cu 2.000 de voturi peste candidatul PNL, Ionel Bogdan.

„Am luptat impreuna, am muncit impreuna, am demonstrat impreuna si am invins impreuna! Dragi baimareni, increderea dumneavoastra imi da puterea si energia de a continua si de a demonstra ca se poate! In ultimele saptamani, in ultimele luni, am aratat o alta fata a administratiei, una indreptata spre oameni. Am fost alaturi de dumneavoastra in strada, v-am ascultat, m-am consultat cu dumneavoastra, am gasit solutii si le-am pus in practica. Am trecut cu capul sus printr-o campanie grea, presarata cu fel si fel de atacuri. Nu m-am plans si nu ma voi plange de greu. Nu m-au doborat si nu ma vor putea dobori! Astazi, insa, incepem o noua etapa. A venit momentul ca fiecare sa lase politica deoparte si sa muncim impreuna, cu totii, pentru cetateni. A venit momentul sa lasam deoparte animozitatile, preferintele personale, culoarea politica si sa ducem Baia Mare pe drumul dezvoltarii!”, a spus, in postarea sa, Doru Dancus.

Primarul ales al municipiului Baia Mare a mai precizat ca va pune in practica programul asumat in fata electoratului.

„Dragi baimareni, va asigur ca sunt si voi ramane omul pe care va puteti baza. Va asigur ca voi continua sa fiu prezent in strada, alaturi de dumneavoastra, ca voi continua sa gasesc solutii pentru fiecare doleanta a dumneavoastra. Va asigur ca voi munci si ma voi lupta, impreuna cu oamenii capabili si onesti pe care ii am alaturi, pentru a realiza fiecare dintre obiectivele pe care vi le-am prezentat si pe care mi le-am asumat in programul meu pentru urmatorii patru ani. Nu avem nici o zi de pierdut. Nu avem timp de pauze. Ne intoarcem la treaba si, asa cum ne-am asumat, impreuna, muncim pentru a face din Baia Mare orasul pe care ni-l dorim, orasul pe care il meritam cu totii. Impreuna, deschidem un nou capitol pentru Baia Mare, un capitol al dezvoltarii!”, a mai spus Doru Dancus.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: