Roger Stone, despre planul lui Trump in cazul unui eventual esec in noiembrie: „De data asta avem judecatori si guvernatori de partea noastra, nu vom mai fi nepregatiti” – VIDEO

externe

Roger Stone, Donald Trump, plan, alegeri, judecatori, contestare, guvernatori

Roger Stone, un agent republican de lunga durata care a fost consilier al lui Donald Trump, a fost inregistrat in secret la Mar-a-Lago dezvaluind strategia secreta a fostului presedinte de a contesta rezultatele alegerilor din 2024 in cazul in care ar pierde din nou.

Cel care s-a autointitulat „smecherul murdar” al politicii de dreapta a divulgat planul fara sa stie jurnalistilor Lauren Windsor si Ally Sammarco, care s-au dat drept fani ai lui Trump si l-au filmat pe ascuns la un eveniment „Rugaciune catolica pentru Trump”.

Stone, care a fost o figura-cheie in eforturile lui Trump de a „opri furtul” dupa alegerile din 2020, si-a caracterizat planul de contestare a rezultatelor alegerilor din 2024 bazandu-se pe trei piloni: „Avocati, judecatori, tehnologie”. El s-a laudat, de asemenea, ca de data aceasta campania lui Trump va ocupa o puternica „pozitie ofensiva”.

„In unele state, va fi mai usor de oprit. In alte locuri nu va fi”, a declarat Stone pentru Sammarco. „Cel putin de data aceasta, cand o vor face, vei avea un avocat si un judecator, numarul de telefon de acasa al acestuia in asteptare, astfel incat sa poti opri acest lucru”, referindu-se aparent la certificarea rezultatelor din 2024. „Nu am facut nicio pregatire data trecuta, niciuna”, a adaugat el, citat de publicatia Rolling Stone.

De asemenea, Stone a aprobat tacit luarea cu asalt a cladirii Capitoliului, dupa ce Sammarco i-a spus ca se afla la insurectie.

„S-ar putea sa nu fie necesar”, a continuat Stone. „Exista masuri tehnice, legale pe care trebuie sa le luam pentru a incerca sa avem alegeri mai cinstite”.

Stone a precizat in timpul conversatiei ca campania lui Trump incearca sa schimbe legile de vot ale statelor si intentioneaza sa depuna imediat o serie de procese pentru a schimba rezultatele in cazul in care fostul presedinte va pierde din nou, asa cum au facut aliatii lui Trump in Michigan si in alte cateva state in 2020.

„Ar trebui sa intentam procese in multe locuri”, a spus Stone despre procesul din Michigan. Echipa de campanie a lui Trump a lansat 62 de procese de contestare a rezultatelor alegerilor din 2020 in intreaga tara. Cu toate acestea, cele mai multe au fost rapid respinse sau abandonate din cauza lipsei de calitate procesuala sau a lipsei de dovezi, potrivit Bloomberg Law.

Stone a declarat pentru Windsor ca in campania lui Trump exista chiar si guvernatori care sunt gata sa conteste rezultatele alegerilor din noiembrie anul acesta – desi a nuantat, cu sinceritate, ca „nu sunt multi” dispusi sa isi puna reputatia in joc in slujba fostului presedinte.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: