Dupa strangerea relatiilor cu Coreea de Nord, rusii vor putea cumpara sapunuri nord-coreene, cu efigia lui Kim Jong-Un

externe

sapun, Kim Jong Un, export, Rusia

Un producator nord-coreean de sapunuri si produse de igiena feminina intentioneaza sa intre pe piata rusa, conform inregistrarilor oficiale, desi expertii si-au exprimat indoiala ca eforturile actuale ale nord-coreenilor de a castiga inimile consumatorilor rusi vor da roade.

Fabrica de sapunuri Ryongaksan, cu sediul in Phenian, si-a prezentat logo-ul intr-o cerere oficiala de inregistrare a marcii comerciale la 26 iunie in regiunea Tatarstan, potrivit Serviciului federal rus pentru proprietate intelectuala (Rospatent).

In cererea sa, Ryongaksan a declarat ca produce diferite tipuri de sapunuri, lotiuni pentru par, produse de curatare, sampoane si produse de baie. Printre altele, cererea de inregistrare a marcii comerciale precizeaza ca societatea vinde „sapunuri impotriva transpiratiei” si „produse pentru dusuri pentru igiena personala sau deodorizare”.

Conform inregistrarilor Rospatent, entitatea nord-coreeana enumera, de asemenea, marketingul si publicitatea printre activitatile sale cheie, alaturi de un accent pe importuri si exporturi. Nu este clar daca si cand va fi aprobata inregistrarea societatii, astfel incat aceasta sa poata intra pe deplin pe piata rusa.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: