Desi este inca secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoana si-a intregistrat deja oficial sigla pentru candidatura la prezidentiale

politica

Mircea Geoana, sigla, prezidentiale, inregistrata

Mircea Geoana a facut primul pas in drumul sau catre Palatul Cotroceni. Fostul presedinte al PSD, in prezent numarul 2 in NATO, a depus o cerere oficiala pentru a-si inregistra sigla de campanie, sustine Radu Bozocea, expert in drepturi de proprietate intelectuala si partener la agentia de proprietate intelectuala Weizmann si Ariana Partners, relateaza HotNews.ro.

Acesta a a descoperit sigla inregistrata de Mircea Geoana in Buletinul Oficial de Proprietate Intelectuala pentru cererile depuse in perioada 28-30 iunie.

Mircea Geoana nu a anuntat deocamdata ca intentioneaza sa candideze la alegerile prezidentiale, desi, dupa cum a scris presa in ultimele luni, acesta se afla in campanie electorala nedeclarata prin tara inca de la inceputul acestei veri.

Guvernul a anuntat oficial joi ca alegerile prezidentiale vor avea loc in data de 24 noiembrie. Turul 2 al alegerilor prezidentiale va avea loc pe 8 decembrie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: