Un roman domiciliat in SUA, retinut in cazul fetitei de 3 ani care a ajuns drogata la urgente. El a fi livrat jeleuri cu canabis la inaugurarea unui salon cosmetic

news

barbat, Constanta, copil, drogat, jeleuri, canabis, retinut, salon cosmetic

Un roman cu domiciliul in SUA este cercetat de DIICOT si a fost retinut in cazul fetitei de 3 ani care a ajuns la intoxicata cu canabis. Barbatul ar fi livrat jeleuri cu THC la inaugurarea unui salon cosmetic,transmite News.ro.

”La data de 6 iulie a.c., politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta, impreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanta, au documentat activitatea infractionala a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc. Astfel, la data de 6 iulie 2024, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Constanta, Biroului de Combatere a Traficului de Droguri Constanta au dispus retinerea unui barbat (cetatean roman cu domiciliul in SUA), cercetat pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc”, a transmis, duminica, IGPR.

Sursa citata a precizat ca, in perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, acesta ar fi detinut si oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri continand THC (Tetrahidrocannabinol).

”Astfel, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat in urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulti si minori, cercetatul ar fi detinut drogul de risc sub forma de bomboana gelatinoasa, un astfel de jeleu fiind consumat de catre o minora in varsta de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea si investigatii medicale complexe, ca urmare a ingerarii produsului cu continut de THC”,a mai transmis sursa citata.

Pe durata anchetei au fost indisponibilizate alte asemenea produse ce contin drogul de risc.

”In urma perchezitiei domiciliare efectuate la locuinta cercetatului a fost identificata si ridicata o cantitate de canabis, precum si alte mijloace de proba. Totodata, din investigatii a rezultat ca drogul de risc urma sa fie comercializat pe parcursul unui festival de muzica ce se desfasoara in municipiul Constanta”, a mai transmis Politia.

Urmeaza sa fie sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Constanta, cu propunerea de arestare preventiva a barbatului, pentru 30 de zile.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: