Razbunare ca-n filme in Bucuresti: un tanar de 28 de ani a fost batut de cinci barbati si bagat cu forta intr-un portbagaj

externe

explozie, Bucuresti, acumulare de gaze, Str Fizicienilor

Un atac mai ceva ca in filmele cu mafioti a avut loc in fata unui restaurant din Capitala. Un barbat de 28 de ani a fost batut de alti cinci si bagat cu forta in portbagajul unei masini. Norocul victimei a fost ca intreaga scena a fost surprinsa de o femeie care a sunat la timp la 112.

Totul a pornit de la o cearta in familie, agresiunea a avut loc in fata unui restaurant detinut de o familie siriana in Sectorul 2 al Capitalei, unde lucra si victima. Tanarul batut si bagat cu forta in portbagaj este chiar nepotul proprietarului restaurantului si, potrivit unor surse din ancheta, conflictul ar fi degenerat in momentul in care acesta le-ar fi spus celorlalti cinci barbati ca este nemultumit, deoarece nu si-ar fi primit salariul, transmite Observator.

Varianta patronului restaurantului este putin diferita intrucat acesta povesteste faptul ca nepotul sau ar fi luat un cutit din bucatarie si ar fi iesit cu el pe strada fiind sub influenta bauturilor alcoolice. Acesta este motivul pentru care unchiul si verisorii sai l-au batut si ulterior l-au bagat cu forta in portbagajul unei masini.

Oamenii legii au pornit pe urmele agresorilor si i-au prins in Voluntari. Cei cinci agresori au fost plasati sub control judiciar pentru 60 de zile, iar in continuare sunt cercetati intr-un dosar penal pentru infractiunile de lipsire de libertate in mod ilegal, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: