Asta da, surpriza: un tanar din Brasov si-a invitat mama la ceremonia absolvirii facultatii, dupa ce a tinut secret vreme de trei ani faptul ca a urmat cursurile – VIDEO

news

brasovean, facultate, secret, mama, absolvire, ceremonie, invitatie

Brasoveanul Liviu Ardelean, in prezent redactor la publicatia „Educatie Privata”, i-a facut mamei sale cea mai mare surpriza. Dupa ce, in ultimii trei ani, a tinut secret faptul ca e student, a invitat-o la un eveniment, fara sa ii spuna ca era vorba chiar despre ceremonia sa de absolvire a Facultatii de Sociologie si Comunicare din cadrul Universitatii „Transilvania” Brasov.

Reactia mamei cand a aflat ca fiul ei tocmai isi terminase studiile in domeniul comunicarii a fost filmata de un „complice”, potrivit Brasov Metropolitan. De altfel, tot un „complice” a insotit-o tot timpul si a avut grija ca ea sa nu aiba o reactie de soc.

Liviu Ardelean a absolvit Facultatea de Sociologie si Comunicare, specializarea Comunicare si relatii publice (CRP), in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov. Este cea de-a doua facultate pe care a urmat-o, dupa cea de Jurnalism, la Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj Napoca. El a promovat examenul de licenta la CRP cu media 9,83.

„Am chemat-o pe mama la un eveniment pe care urma sa il prezint, dar s-a trezit la festivitatea mea de absolvire. La 30 de ani m-am inscris din nou la facultate si nu i-am spus nimic timp de 3 ani. Timp in care profii nu intelegeau de ce refuz sa stau la fotografiile de la competitii sau conferinte, iar prietenii mi-au zis ca nu-s normal. Mama a aflat despre ce este vorba doar cand am intrat in sala, cu roba si toca. Initial a fost confuza, iar cand a inteles ce se intampla au coplesit-o emotiile. Cea mai mare surpriza pe care i-am facut-o vreodata. A fost dificil, dar a meritat pe deplin asteptarea. La final s-au varsat lacrimi de bucurie”, a marturisit Liviu Ardelean pe pagina sa de Facebook.

Desi absolvise deja o facultate, Liviu a spus ca si-a dorit sa urmeze cursurile programului de CRP pentru a deveni un mai bun specialist intr-un domeniu care i-a atras atentia in ultimii ani. „Aceasta decizie am luat-o din dorinta de a ma dezvolta profesional, dupa ce am profesat doi ani in PR pe baza experientei acumulate in mass-media. In 2021, am decis sa imi extind cunostintele si sa urmez cursurile programului Comunicare si relatii publice de la Facultatea de Sociologie si comunicare. Parcursul academic la Universitatea Transilvania din Brasov a fost plin de provocari si satisfactii, pentru ca am avut ocazia sa invat de la profesori dedicati, carora le multumesc”, explica Liviu Ardelean.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: