L-au mai „sinucis” pe unul: generalul rus Handaiev, martor-cheie in scandalul de coruptie de la varful Ministerului Apararii, a murit subit, „din cauze neprecizate”

externe

Magomed Handaiev, deces, brusc, coruptie, Soigu, Ministerul Apararii, Rusia, Kremlin, lichidat

Un ofiter rus de rang inalt, considerat un martor-cheie in scandalul de coruptie care a cuprins Ministerul rus al Apararii, a murit „brusc” si se adauga unei lungi liste de decese inexplicabile, scrie The Mirror.

Magomed Handaiev, in varsta de 61 de ani, a fost seful Directiei de expertiza de stat a Ministerului rus al Apararii. El era subordonat ministrului adjunct al Apararii, Timur Ivanov, care a fost arestat in mod spectaculos sub suspiciunea unor scheme de coruptie in valoare de 9 milioane de lire sterline si ramane in arest.

Anterior, Handaiev a fost director general al Directiei principale de constructii speciale. „A fost una dintre figurile influente in constructia de facilitati ale Ministerului Apararii in intreaga tara”, a declarat o sursa.

Cauza decesului lui Handaiev nu a fost precizata.

Potrivit rapoartelor, trupul sau a fost transportat cu avionul de la Moscova la Daghestan, regiunea sa natala, pentru inmormantare. Acesta detinea o serie de distinctii de stat, inclusiv Ordinul Alexander Nevski. Publicatia de stiri Kompromat Group a declarat ca Handaiev a avut o „legatura stransa cu oficiali de rang inalt ale caror activitati au atras recent atentia agentiilor de aplicare a legii”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: