Ciolacu iar a gafat, Guvernul il corecteaza: „S-a referit la evaziune, nu la inflatie”

politica

Premierul Marcel Ciolacu s-a referit miercuri, in declaratiile facute cu ocazia participarii la deschiderea depozitului automatizat PepsiCo din Popesti-Leordeni, la evaziune, si nu la inflatie, cand a vorbit despre faptul ca ”de 30 si ceva de ani, vin ministri de finante, vin premieri si spun ca fac digitalizare”, conform unei precizari transmise de la cabinetul sefului Executivului.

”Eu m-am saturat, de 30 si ceva de ani, vin ministri de finante, vin premieri si spun ca fac digitalizare. Nu pot sa ridic din umeri, prim-minstru al Romaniei, si sa ma uit ca avem cea mai mare inflatie din Europa, cand ma duc la Bruxelles, e primul lucru pe care mi-l spun, ca avem cel mai mare gap de TVA.

Daca doriti un prim-ministru incapabil si tot timpul sa ies din aceasta logica, pentru ca avem nu stiu ce alegeri, cum am vazut si ministrul Transporturilor, care si-a asumat. Ne dorim odata sa avem autostrazi sau le amanam inca un an de zile, pentru ca deranjam intr-un an electoral? Este cazul sa fim responsabili”, a afirmat, miercuri, premierul.

Potrivit unei precizari transmise News.ro, Marcel Ciolacu se referea de fapt la evaziune, nu la inflatie, aceasta rezultand si din contextul declaratiei.

Prin urmare, fraza ”Nu pot sa ridic din umeri, prim-minstru al Romaniei, si sa ma uit ca avem cea mai mare inflatie din Europa, cand ma duc la Bruxelles, e primul lucru pe care mi-l spun, ca avem cel mai mare gap de TVA” devine: ”Nu pot sa ridic din umeri, prim-minstru al Romaniei, si sa ma uit ca avem cea mai mare evaziune din Europa, cand ma duc la Bruxelles, e primul lucru pe care mi-l spun, ca avem cel mai mare gap de TVA”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: