Pompierul erou din timpul atentatului contra lui Trump: „S-a aruncat in fata familiei sale pentru a o proteja”

externe

Corey Competore

Guvernatorul Pennsylvaniei, Josh Shapiro, a anuntat ca barbatul care a fost ucis la mitingul de sambata este Corey Comperatore si ca acesta s-a aruncat in fata familiei sale pentru a o proteja in timp ce se tragea in fostul presedinte Donald Trump.

„Tocmai am vorbit cu sotia lui Corey si cu cele doua fiice ale lui Corey”, a spus Shapiro. „Corey a fost un tata de fata. Corey a fost pompier. Corey mergea la biserica in fiecare duminica. Corey isi iubea comunitatea. Mai ales, Corey isi iubea familia.”

Shapiro l-a descris pe Comperatore drept un „sustinator infocat al fostului presedinte” si a spus ca acesta era incantat sa fie prezent la miting.

„Am intrebat-o pe sotia lui Corey daca ar fi in regula sa spun ca am vorbit. Ea a spus ca da. De asemenea, mi-a cerut sa va spun ca Corey a murit ca un erou”, a continuat Shapiro.

„Corey s-a aruncat asupra in fata familiei sale pentru a o proteja la acest miting”, a spus el.

Shapiro a spus ca „toti liderii trebuie sa reduca pasiunile si sa se ridice deasupra retoricii pline de ura care exista si sa caute un viitor mai bun si mai luminos pentru aceasta natiune”.

Este mai important ca oricand sa fim uniti, a transmis duminica Donald Trump, dupa tentativa de asasinat impotriva sa in timpul unui miting de campanie, relateaza Reuters.

„In acest moment, este mai important ca niciodata sa fim uniti si sa ne aratam adevaratul caracter ca americani, ramanand puternici si hotarati”, a scris Trump intr-o postare pe reteaua Truth Social.

El a mai spus ca se roaga pentru recuperarea celor raniti in tentativa de asasinat asupra sa.

„Vom pastra in inima amintirea cetateanului care a fost ucis intr-un mod atat de groaznic”, a mai scris el.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: