Intoxicatie in masa la hotelul lui Mohammad Murad, Phoenicia. 20 de persoane acuza „senzatii de sufocare”

news

Murad

Cazul de intoxicatie in masa, anuntat luni de ISU la un hotel de cinci stele din Olimp, s-a inregistrat la Hotelul Phoenicia (fostul Belvedere), care ii apartine afaceristului Mohammad Murad, au declarat surse pentru aktual24.ro.

UPDATE Au fost transportati la spital 13 persoane (6 adulti si 7 copii) iar la fata locului au fost asistati medical 11 persoane (6 adulti si 5 copii).

Surse au precizat pentru aktual24.ro ca este vorba despre 20 de turisti. Opt copii sunt evaluati medical de echipajele SMURD. Sunt constienti, dar agitati.

Mai multe persoane (printre care si minori) acuza stare de rau, senzatii de sufocare, respiratie greoaie, au anuntat anterior autoritatile.

Pentru gestionarea eficienta a situatiei, la nivelul judetului Constanta a fost activat Planul Rosu de Interventie.

Pana la acest moment au fost alocate doua autospeciale pentru transport victime multiple si doua ambulante SAJ.

De asemenea, au fost trimise si cinci ambulante SMURD.

In 2020, Murad a declarat ca a investit circa 40 milioane euro in hotelul din Olimp. El a fost laudat aprins de Rares Bogdan pentru investitiile sale: „Ati inaugurat Phoenicia Royal, care este un hotel nou, este cel mai modern hotel din Romania, la ora actuala si este la nivelul lui Radisson si Mariott din Bucuresti, dar camerele sunt mai mari. Va spune un om venind din Cluj care a stat de foarte multe ori la acele hoteluri. Practic, este un cinci stele plus. Sunt jurnalist si ma intereseaza cat ati investit aici, cum ati facut proiectul, cate camere ati facut la acest hotel care are niste camere absolut spectaculoase si merita vazute”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: