Trump este oficial candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din toamna. El l-a ales pe senatorul de Ohio JD Vance drept vicepresedinte

externe

JD Vance, pisici, mancate, haitieni, minciuni

Donald Trump a castigat toate voturile republicanilor si este oficial candidatul partidului republican la functia de presedinte, a anuntat Mike Johnson, presedintele republican al Camerei Reprezentantilor, potrivit The Guardian.

„Urmatorul candidat a primit urmatoarele voturi: 2.387 de voturi pentru presedintele Donald J Trump”, a spus Johnson.

„Sa anuntam oficial. Presedintele Donald J Trump, dupa ce a primit majoritatea voturilor cu drept de a fi exprimate la conventie, a fost ales candidat al partidului republican la presedintele Statelor Unite”, a spus el.

Donald Trump a anuntat e platforma de socializare Truth Social ca senatorul din Ohio JD Vance ii va fi vicepresedinte daca va castiga alegerile, potrivit The Guardian.

„Dupa o lunga deliberare si gandire si luand in considerare talentele extraordinare ale multor altora, am decis ca persoana cea mai potrivita pentru a-si asuma functia de vicepresedinte al Statelor Unite este senatorul J.D. Vance din Marele Stat Ohio. J.D. a servit cu onoare tara noastra in Marina, a absolvit in doi ani Universitatea de Stat din Ohio, Summa Cum Laude, si este absolvent al Facultatii de Drept Yale, unde a fost editor al The Yale Law Journal si presedinte al Asociatiei Veteranilor de Drept din Yale.

Cartea lui J.D., Hillbilly Elegy, a devenit bestseller si apoi film, deoarece a promovat oamenii harnici din tara noastra. J.D. a avut o cariera de succes in afaceri, in tehnologie si finante, iar acum, in timpul campaniei, se va concentra pe oamenii pentru care a luptat atat de extraordinar, muncitorii si fermierii americani din Pennsylvania, Michigan, Wisconsin, Ohio, Minnesota si mult mai departe”, a scris Trump.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: