O noua moda printre fanii lui Donald Trump: pansament pe ureche: „Vrem sa-i aratam cat de mult il iubim”

externe

Ureche Trump

Numerosi fani ai lui Donald Trump au inceput sa poarte bandaje pe ureche in semn de sustinere a acestuia. Pe retelele de socializare au inceput sa apara imediat ironii.

Mai multi sustinatori ai fostului presedinte Donald Trump au purtat bandaje pe urechi la a treia seara a Conventiei Nationale Republicane (RNC) din Milwaukee, Wisconsin.

Membrii delegatiei RNC din Arizona au declarat ca au purtat bandajele in semn de solidaritate cu fostul presedinte, dupa ce acesta a supravietuit unei tentative de asasinat.

O sustinatoare a declarat ca si-a bandajat propria ureche pentru a-l ajuta pe dl Trump „sa stabileasca o noua moda” si pentru a-i face cunoscut „cat de mult il iubim”.

„Ei au refuzat sa poarte o masca in timpul COVID-19, dar s-au grabit sa isi puna una pe ureche”, se afirma ironic pe un cont de Twitter.

Trump a purtat un bandaj alb mare pe urechea dreapta in fiecare seara a Conventiei Nationale Republicane din aceasta saptamana, insa echipa lui Trump nu a furnizat nicio actualizare oficiala cu privire la starea fostului presedinte.

In schimb, cateva informatii  au venit din partea familiei si a aliatilor apropiati.

Eric Trump, fiul fostului presedinte, a declarat miercuri pentru CBS News ca tatal sau nu a avut cusaturi pentru rana, pe care a descris-o ca fiind „o rana superficiala”.

Lara Trump, sotia lui Eric si copresedinta a Comitetului National Republican, a declarat joi dimineata ca socrul sau nu ia niciun medicament pentru rana, dar ca va purta un bandaj pe ureche „pana cand probabil se va vindeca complet”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: