Cuvinte profetice? Contracandidata republicana a lui Trump, Nikki Haley, a prezis, in ianuarie: „Primul partid care isi va retrage candidatul in varsta de 80 de ani va castiga aceste alegeri” – VIDEO

externe

Nikki Haley, Donald Trump, candidat, 80 de ani, alegeri

Fostul candidat republican la presedintie si fost ambasador al SUA la ONU, Nikki Haley, a facut, in ianuarie 2024, cu prilejul unui miting electoral desfasurat in Concord, New Hampshire, o declaratie care s-ar putea dovedi profetica. 

Dupa ce presa a anuntat ca alegerile primare republicane din New Hampshire au fost castigate de fostul presedinte Donald Trump, Nikki Haley a explicat transant unei multimi de sustinatori perspectiva sa asupra cursei prezidentiale din 2024.

„Majoritatea americanilor nu doresc o revansa intre Biden si Trump. Primul partid care isi va retrage candidatul in varsta de 80 de ani va fi cel care va castiga aceste alegeri”, a spus Haley.

Reamintim ca Joe Biden si-a anuntat aseara decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat, solicitand democratilor sa o propuna pentru Casa Alba pe vicepresedinta sa, Kamala Harris. Aceasta are 59 de ani, spre deosebire de contracandidatul sau, Donald Trump, care este cu aproape 20 de ani mai batran.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: