A fost retinut directorul Casei de Cultura a Studentilor din Pitesti. Acesta este acuzat de viol asupra unui minor

news

Casa Studentului

Politistii l-au retinut, marti, pe directorul Casa Studentului pentru viol asupra unui minor, informeaza surse oficiale pentru aktual24.ro. Numele acestuia este Daniel Ionescu.

Sesizarea a fost facuta de tatal fetei, aceasta are 16 ani.

„In ziua de 22 iulie a.c., politistii Biroului Investigatii Criminale Pitesti au continuat cercetarile intr-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, privind savarsirea infractiunilor de loviri sau alte violente si viol asupra unui minor, si au retinut un barbat de 42 de ani.

Cercetarile au pornit, initial, de la o sesizare a unei tinere, privind faptul ca ar fi fost agresata fizic de o femeie.

Ulterior, prin administrarea de probatoriu, politistii s-au sesizat din oficiu cu privire la savarsirea infractiunii de viol asupra unui minor, constand in aceea ca in perioada decembrie 2023 – mai 2024, un barbat de 42 de ani, din Pitesti, ar fi intretinut raporturi sexuale cu tanara in cauza, abuzand de increderea si autoritatea conferite de calitatea sa de director al unei institutii publice de educatie non-formala, institutie unde minora frecventa mai multe cursuri.

In ziua de 22 iulie a.c., barbatul a fost condus la sediul Politiei Municipiului Pitesti, cu sprijinul politistilor din cadrul Sectiei 1 Politie Pitesti, in baza unui mandat de aducere emis in cauza.

Dupa administrarea probatoriului, acesta a fost retinut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmand ca in cursul zilei de astazi, 23 iulie a.c., sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, cu propunere de luare a unei masuri preventive”, a informat IPJ Arges.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: