Marcel Ciolacu, despre candidatura lui Geoana la prezidentiale: „Hai sa vedem ce a facut la NATO pentru Romania, cu ce a ajutat tara?” – VIDEO

politica

Marcel Ciolacu, Mircea Geoana, prezidentiale, NATO, ce a facut, Romania, NATO, ajutat

Invitat miercuri seara la Romania TV, premierul Marcel Ciolacu a comentat posibila candidatura a fostului presedinte al PSD, Mircea Geoana, la presedintia Romaniei.

„Nu si-a exprimat dorinta. El a fost presedintele PSD, a fost si exclus de doua ori, a avut o viata tumultoasa. Daca vreti parerea mea, Mircea Geoana sigur va candida. Foarte multi romani au avut functii in afara tarii si as vrea mult mai multi. Hai sa vedem ce a facut, cu ce a ajutat tara. Eu nu imi fac bilantul? Am spus ce am facut dupa fiecare vizita in strainatate. Domnule, de ce ai mers in Ucraina? De ce ai fost in Germania? Nu e normal sa ma intrebati?”, a spus Marcel Ciolacu.

„Asta este abordarea pe care mi-as dori-o eu. Eu am vorbit cu domnul Geoana doar institutional, dar nu am avut niciodata o discutie despre candidatura la prezidentiale. E posibil sa o am, e ceva normal. Eu chiar sunt un om deschis. Daca avem un proiect pentru tara, daca gandim la fel, avem aceleasi principii, nu am probleme, vorbim despre solutii.”, a declarat premierul.

„PSD este in continuare cel mai mare partid din Romania. E normal sa fie candidatul PSD pe primul loc. Ce ma bucura este ca acest an de guvernare nu a dus la o erodare a PSD in sondaje, asa ca inseamna ca nu am facut rau. PSD si PNL au in continuare 50% iar coalitia este legitima in fata electoratului. In Franta a existat un vor care a aratat ca guvernarea nu este legitima. Astea sunt regulile democratiei.”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: