Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, se lauda ca a mai adus in tara doi proxeneti urmariti international. Nicio vorba despre Ionel Arsene, Paul Lambrino, Puiu Popoviciu sau Sorin Oprescu

politica

Alina Gorghiu, proxeneti, fugari, adusi in tara, Puiu Popoviciu, Sorin Oprescu

Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat, sambata, pe pagina ei de Facebook, ca doi frati, condamnati la inchisoare pentru trafic de persoane, de minori si proxenetism, au fost adusi in tara din Olanda.

”Stiti ce face un proxenet? Te obliga sa practici prostitutia si castiga bani de pe urma ta. Pe scurt, sunt niste ticalosi!”, a afirmat ministrul Justitiei in postarea respectiva. Gorghiu a mai precizat ca indivizii sunt Cocias Petre Ioan, condamnat la 9 ani si 4 luni de inchisoare, si Cocias Viorel Marian, condamnat la 5 ani si 4 luni de inchisoare.

Cei doi faceau parte dintr-o grupare care a obligat tinere sa se prostitueze in Germania si Austria, intre victime fiind si minore.

In alta ordine de idei, Gorghiu nu a spus nimic despre ce masuri intreprinde ministerul pe care il conduce pentru aducerea in tara a „marilor rechini” care se sustrag executarii pedepsei cu inchisoarea, precum Ionel Arsene, Paul Lambrino, Puiu Popoviciu sau Sorin Oprescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: