Liderul republican Chuck Schumer: „Alegerea lui JD Vance pentru postul de vicepresedinte este cel mai bun lucru pe care Trump l-a facut pentru democrati”

externe

Chuck Schumer, JD Vance, Donald Trump, democrati, alegere, proasta

Liderul majoritatii din Senat, Chuck Schumer, a declarat duminica ca fostul presedinte Trump ar trebui sa-si schimbe „alegerea incredibil de proasta” a senatorului JD Vance ca partener de cursa electorala.

In timpul unei aparitii in emisiunea „Face the Nation” de la CBS, Schumer a discutat despre viitoarele alegeri prezidentiale, cand a decis sa abordeze „adaugarea lui JD Vance” la lista Partidului Republican.

„Este o alegere incredibil de proasta”, a spus Schumer. „Cred ca Donald Trump se uita la televizor si in fiecare zi, vede ca Vance a facut ceva mai extrem, mai ciudat, mai neregulat. Vance pare sa fie mai imprevizibil chiar si decat presedintele Trump. Si pun pariu ca presedintele Trump sta acolo scarpinandu-se in cap si intrebandu-se: «De ce l-am ales pe tipul asta?». Alegerea poate fi unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a facut vreodata pentru democrati”, a spus Schumer.

Referindu-se la Trump, fostul presedinte si candidatul republican la alegerile prezidentiale din 2024, Schumer a spus ca „presedintele mai are aproximativ zece zile la dispozitie pentru ca buletinul de vot din Ohio sa fie blocat. Si el are de ales: il pastreaza pe Vance pe lista?” a spus Schumer. „El are deja o multime de poveri, Vance va fi, probabil, o povara si mai grea peste saptamani, pentru ca vom auzi mai multe lucruri despre el.”

Tabara Kamalei Harris l-a criticat acerb pe Vance in ultimele zile din cauza unui interviu din 2021 in care senatorul de Ohio parea sa denigreze „doamnele cu pisica, fara copii” din Partidul Democrat.

„Suntem efectiv condusi in aceasta tara, prin intermediul democratilor, prin intermediul oligarhilor nostri corporatisti, de o gramada de doamne cu pisici, dar fara copii care sunt nefericite cu propriile lor vieti si cu alegerile pe care le-au facut, asa ca vor sa faca si restul tarii nefericita”, a declarat Vance in urma cu trei ani, numindu-le in mod specific pe vicepresedintele Harris si pe reprezentanta Alexandria Ocasio-Cortez ca facand parte din acel grup.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: