A fost retinut autorul groaznicului accident din Bucuresti, in urma caruia un baietel a murit si unei fetite i-a fost amputat piciorul. Soferul are 17 ani si nu poseda carnet de conducere

news

accident, Bucuresti, sofer, 17 ani, retinut

Autorul accidentului produs duminica seara, in Bucuresti, in urma caruia un baietel de 8 ani a murit si o fetita de 6 ani a ramas fara un picior are 17 ani si nu are carnet de conducere, a anuntat Politia Rutiera intr-un comunicat transmis presei luni dimineata.

Adolescentul nu era drogat si nu consumase bauturi alcoolice conform rezultatelor DrugTest si Alcooltest, mai transmit autoritatile. Tanarul a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de mostre biologice.

”In baza probatoriului administrat in cauza, organele de cercetare penala din cadrul Brigazii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au dispus retinerea conducatorului auto pentru 24 de ore, ca urmare a savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa, vatamare corporala din culpa, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia si conducerea unui vehicul fara permis de conducere, urmand a fi prezentat magistratilor”.

Doi minori de 8 si 6 ani au fost loviti duminica seara de un autoturism de Soseaua Garii Catelu, din Sector 3. Unul dintre copii, un baiat de 8 ani, a intrat in stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare au esuat, el fiind declarat mort.

Celalalt copil, o fetita de 6 ani, se afla in spital, iar medicii au fost nevoiti sa ii amputeze un picior. Imediat dupa comiterea accidentului, soferul de 17 ani a abandonat autovehiculul si a fugit intr-un parc din apropiere. Proprietarul masinii a declarat ca imprumutase masina unei alte persoane.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: