Sociologul Alfred Bulai, inregistrat cand ii cerea unei studente sa se dezbrace: „Ia uite ce sexy esti, cum sa n-ai incredere in tine?”

news

concubina, Alfred Bulai, audiata, procurori

Cunoscutul sociolog si analist TV Alfred Bulai a fost acuzat de mai multe foste studente de hartuire sexuala. Acuzatiile impotriva sefului Departamentului de Sociologie din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) au fost coroborate de 18 martori si victime.

Mai multe foste studente l-au acuzat pe Alfred Bulai de manipulare, iar in taberele de vara s-a ajuns si la situatii cu adevarat nepotrivite, cand acesta calatorea in practica cu studentele.Potrivit afirmatiilor lui Bulai catre fete, studentele trebuie sa fie „sexicioase”, sa aiba curaj „sa-si expuna corpul”.

El le critica atunci cand nu erau „asa”, iar uneori le provoaca. „Daca iti zic sa te dezbraci, te dezbraci?”, se aude profesorul pe o inregistrare difuzata in cadrul unei investigatii jurnalistice a celor de la Snoop.

„Mi-a zis sa ma duc la el (…) Nu mai statusem niciodata in picioare dezbracata in fata cuiva. Si mi-a zis ‘Ia uite ce sexy esti, cum sa n-ai incredere in tine’. Si mi-a pus mana pe tate (…) si pe fund. (…) Tremuram, nu mai eram coerenta”, a povestit una dintre victime.

Sociologul de 61 de ani a negat categoric acuzatiile aduse. „Habar n-am de aceasta chestiune. Sigur este ca nu s-a dezbracat. Nu exista o asemenea cerinta”, a declarat Alfred Bulai dupa ce a fost confruntat cu inregistrarea audio.

In alta ordine de idei, rectorul SNSPA, Remus Pricopie, a anuntat deschiderea unei investigatii. „Este prima data cand aud subiectul si va asigur ca SNSPA va actiona dupa lege, fara niciun fel de tresarire. Astfel de lucruri nu sunt acceptabile intr-o institutie de invatamant”, a precizat el.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: