Cauza mortii cantaretei irlandeze Sinead O’connor a fost dezvaluita: artista a fost rapusa de bolile cronice de plamani

externe

Sinead O Connor, cauza mortii, boli cronice, plamani

Cauza mortii cantaretei irlandeze Sinead O’connor a fost dezvaluita la un an de la decesul ei, relateaza contactmusic.com, care citeaza ziarul Irish Independent.

Interpreta hitului „Nothing Compares 2 U” a murit la 26 iulie 2023, la varsta de 56 de ani, iar o copie a certificatului de deces, obtinuta de Irish Independent, dezvaluie ca moartea artistei a fost rezultatul „exacerbarii bolii pulmonare obstructive cronice si a astmului bronsic, coroborata cu o infectie de nivel redus de tract respirator inferior”.

John Reynolds, fostul sot al lui Sinead O’Connor, a inregistrat decesul la inceputul acestei luni, dupa emiterea certificatului de catre medicul legist sef din Inner South London, Julian Morris.

Cu toate acestea, biroul medicului legist nu a emis deocamdata o declaratie oficiala.

Apropiatii cantaretei au anuntat decesul acesteia, printr-o declaratie, in iulie 2023. Familia s-a declarat la acel moment „devastata” de veste si a solicitat respectarea intimitatii. „Cu mare tristete anuntam decesul iubitei noastre Sinead. Familia si prietenii ei sunt devastati si au solicitat intimitate in acest moment deosebit de dificil”, potrivit declaratiei.

Cantareata a fost gasita „fara reactie” intr-o proprietate rezidentiala din Londra, decesul sau nefiind considerat suspect.

Moartea artistei a survenit la un an dupa decesul fiului ei, Shane, care s-a sinucis in 2022.

Vedeta muzicala – care si-a schimbat numele in Shuhada’ Sadaqat in 2018, dupa ce s-a convertit la islam – a declarat in ultima sa postare pe reteaua sociala X: „De atunci traiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vietii mele, lumina sufletului meu. Eram doua jumatati ale aceluiasi suflet. A fost singura persoana care m-a iubit neconditionat”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: