Acuzatii socante privind comportamentul din tinerete al sociologului Alfred Bulai: „I se scurgeau ochii dupa colegele de a opta ale prietenului meu”

news

Alfred Bulai, colege, a opta, scurgeau, ochii, Giurgiu

Scandalul provocat de investigatia Snoop privitoare la comportamentul profesorului de sociologie Alfred Bulai ia amploare, in ultimele ore aparand voci care afirma ca acesta n-ar fi fost la „prima abatere”.

Astfel, jurnalistul Catalin Fefe Pena, senior editor la site-ul cetateanul.net, scrie pe pagina sa de Facebook: „Bulai a fost, dupa absolvirea facultatii in 1986, profesor la Scoala 7 din Giurgiu, dar a fost mutat la Scoala 1, se zice ca ‘disciplinar’… cam pentru ce e reclamat, se zicea, si azi… Oare de ce nu-si trece anii de munca din comunism in CV? A, unul dintre elevii lui de la Scoala 7, prieten de al meu, imi spune ca era roscat, cu mustata, si i se scurgeau ochii dupa… colegele de a opta ale prietenului meu”.

Politia Capitalei a deschis, luni, 29 iulie, un dosar de cercetare penala pentru folosirea functiei in scop sexual, dupa acuzatiile aduse profesorului Alfred Bulai de la SNSPA, in urma verificarilor urmand sa fie luate masurile legale care se impun.

Reamintim ca sociologul si analistul TV Alfred Bulai a fost acuzat de mai multe foste studente de un comportament nepotrivit. Acuzatiile impotriva sefului Departamentului de Sociologie din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) au fost coroborate de 18 martori si victime.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: