Elena Lasconi il pune la punct pe Victor Ponta: „Cred ca e intr-un moment cand isi doreste o mangaiere pe cap din partea domnului Ciolacu, sa mai ramana la masa”

politica

Elena Lasconi, Victor Ponta, mangaiere pe cap, masa

Presedintele USR, Elena Lasconi, i-a dat replica fostului premier Victor Ponta, care a ironizat-o, numind-o „coana Leana”.  „M-a intristat un lucru si anume faptul ca a jignit peste un milion de femei din Romania care poarta numele Elena si, intr-un fel, a luat in deradere un simbol al crestinatatii, Sfanta Elena”, afirma Lasconi, care nu a pierdut prilejul de a-l pune la punct pe actualul consilier al premierului.

„Eu sincer, m-am bucurat. Politicienii care chipurile joaca in liga mare, stiu ei politica mare din Romania, m-am bucurat intr-un fel si, pe de alta parte, m-am intristat. Dar vreau sa-i multumesc domnului Ponta, pentru ca prezenta domniei sale m-a manat in aceasta lupta, apoi a urmat Dragnea si asa am decis sa intru in politica si chiar imi doresc foarte mult sa ii multumesc pentru felul in care a comunicat cu romanii in perioada in care era prim-ministru. Dar m-a intristat un lucru, si anume faptul ca a jignit peste un milion de femei din Romania care poarta numele Elena si, intr-un fel, a luat in deradere un simbol al crestinatatii, Sfanta Elena”, a afirmat Elena Lasconi, miercuri seara, la B1 Tv.

”Pe de alta parte, cred ca fostul prim-ministru ar fi trebuit sa-si foloseasca energiile astea ca sa faca lucruri pentru Romania, dar nu a reusit sa livreze si cred ca a fost amendat, si atunci cand a fost in cursa pentru prezidentiale, de poporul roman, pentru aroganta si stilul zeflemitor. Dar nu vreau sa comentez prea mult, cred ca e intr-un moment in care isi doreste o mangaiere pe cap din partea domnului Ciolacu, sa mai ramana la masa”, a declarat Elena Lasconi.

Ea e de parere ca fotografia cu Geoana, Ciolacu si Ponta ”este un tablou real” si ”o radiografie clara a politicii romanesti, in sensul ca la televizor suntem dusmani si ne contram pe anumite teme, dar de fapt ei sunt intr-o prietenie vesnica, in sensul ca lucreaza pentru propriul interes”.

Fostul premier Victor Ponta i-a raspuns Elenei Lasconi, dupa ce aceasta a criticat aparitia sa la o masa la restaurant alaturi de Marcel Ciolacu si Mircea Geoana, numind-o pe actuala presedinta a USR ”inca o “Coana Leana” care a aparut in politica romaneasca. El a afirmat despre Lasconi ca ”pupa cruci dar se da woke”, nu face nimic ca primar, dar da mereu vina pe altii. ”Vrea sa fie o scandalagioaica care o face pe Sosoaca sa para o “Lady”!”, a conchis Ponta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: