Iulian Dumitrescu a fost convins sa demisioneze de la sefia PNL Prahova: „Nu a fost o demisie facuta in functie de o stare emotionala a cuiva”

politica

Iulian Dumitrescu

Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru mai multe fapte de coruptie, a demisionat din functia de presedinte al PNL Prahova, a declarat, joi, pentru Agerpres, secretarul general al organizatiei, deputatul Mircea Rosca.

„Am avut o discutie cu presedintele Ciuca (Nicolae Ciuca – n.r.) si vom consolida filiala si o vom pregati pentru alegerile urmatoare. (…) Probabil ca va urma un interimat provizoriu, mai ales ca vin alegerile, dar unitatea este stabilita si garantata. Nu a fost o demisie facuta in functie de o stare emotionala a cuiva, ci pur si simplu a fost o gandire serioasa pe termen mediu pentru ca urmeaza un set de alegeri si trebuie ca unitatea aceasta sa ne duca catre un rezultat cat mai bun”, a declarat Rosca.

Un nou presedinte va fi ales peste doua saptamani, au precizat surse politice pentru aktual24.ro.

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat, marti, ca a extins urmarirea penala pe numele presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, pentru alte peste 65 de fapte.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis, marti, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a coruptiei au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale fata de Iulian Dumitrescu, pentru comiterea infractiunilor de dare de mita in forma continuata (50 acte materiale), trafic de influenta in forma continuata (3 acte materiale), luare de mita in forma continuata (8 acte materiale), efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, atributia sau insarcinarea pe care o indeplineste o persoana ori incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei, atributiei sau insarcinarii sale, daca sunt savarsite in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, in forma continuata (6 acte materiale).

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: