Mircea Lucescu a acceptat propunerea de a fi noul selectioner al echipei de fotbal a Romaniei. El va primi un salariu de 324.000 de euro pe an

news

Mircea Lucescu, selectioner, Nationala

Mircea Lucescu a acceptat propunerea de a fi noul selectioner al Romaniei.  Tehnicianul revine la echipa nationala dupa o pauza de 43 ani, prima data fiind numit in functie in 1981.

Il Luce este la a treia experienta de selectioner al unei nationale. Dupa stagiul de la nationala Romaniei, din perioada 1981 – 1986, el a mai pregatit si nationala Turciei, intre august 2017 si februarie 2019, unde a adunat 17 meciuri.

Potrivit Fanatik, in jurul pranzului, noul selectioner al Romaniei, presedintele FRF si directorul Comisiei Tehnice au inspectat impreuna baza de la Mogosoaia pentru ca Lucescu sa fie pus la punct cu toate detaliile si sa isi intampine staff-ul.

Razvan Burleanu i-a propus lui Mircea Lucescu acelasi salariu pe care Edi Iordanescu l-a declinat. FRF i-a oferit celui mai titrat antrenor roman din istorie un venit lunar de 27.000 de euro si o prima de calificare de 200.000 de euro la Campionatul Mondial din SUA, Canada si Mexic.

„Salariul pentru Mircea Lucescu este de 324.000 de euro pe an, adica 27.000 de euro pe luna. Mircea Lucescu nu va fi director tehnic, Mircea Lucescu va fi selectionerul nationalei Romaniei, la fel cum au fost Edi Iordanescu, Radoi, Daum”, a dezvaluit jurnalistul Horia Ivanovici.

Mircea Lucescu a stabilit astfel un record mondial, devenind, la cei 79 de ani ai sai, cel mai varstnic antrenor in activitate – el il depaseste pe Dick Advocaat, in varsta de 76 de ani, care antreneaza selectionata statului Curacao.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: