O fosta angajata a primariei din Campia Turzii il acuza pe edil ca i-ar fi solicitat favoruri sexuale dupa ce a ajutat-o sa se angajeze

news

scandal, sexual, Campia Turzii, primar

O fosta angajata a primariei din Campia Turzii il acuza pe edilul orasului ca dupa ce a ajutat-o sa se angajeze in institutie, i-a cerut favoruri sexuale. Procurorii DNA au facut perchezitii la primarie intr-un dosar penal pentru fapte de coruptie ce privesc angajarile din primarie si, pentru moment, nu au fost luate masuri suplimentare, transmite Realitatea TV.

Fosta angajata acuza ca primarul a inceput agresiunea de indata ce ea a inceput munca. Femeia recunoaste ca a cedat presiunilor si santajului primarului, dar declara ca nu a avut o relatie amoroasa cu acesta, ci a fost vorba doar de doua escapade. Insa dupa ce a refuzat un trio cu edilul, a inceput calvarul vietii ei.

„Bineinteles ca a inceput santajul, acestea au fost subiectele, ai intrat aici, trebuie sa ma slujesti, ca restul functionarilor, ca datorita mie sunteti aici. M-a presat maxim datorita faptului ca mi s-a propus sa facem trio prin mesaje. N-a fost o relatie, au fost doar doua escapade. Domnul primar a considerat ca asta este plata pentru ca am intrat in primarie. Eram la un nivel asa de presiune si spala creierul asa de tare incat nu mai judeci limpede”, a dezvaluit fosta angajata intr-un interviu pe Facebook.

Primarul Dorin Lojigan (PNL) neaga cu vehementa acuzatiile femeii si crede ca ar fi vorba doar de o campanie de denigrare pe care filiala partidului AUR din localitate ar fi dus-o in timpul campaniei electorale.

„Aceasta a avut scopul clar de a ma defaima atat in ochii colegilor, cat si ai cetatenilor. […] Procurorii au vrut sa verifice daca s-au comis posibile fapte de coruptie in institutie. […] La finalul cercetarii, nu au fost identificate si ridicate bunuri sau inscrisuri care sa fie relevante in aceasta cauza. Ceea ce vreau ca toata lumea sa stie este ca aceasta cercetare penala s-a referit la fapta, nu la persoana, adica o cercetare in-rem. Prima data, procurorii vor sa afle daca a existat fapta.”

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: