Salaj: Individul care a rapit de pe strada o fata de 16 ani a fost prins si arestat. El are 19 ani

news

Rapitor

Individul care a rapit de pe strada, in localitatea Dragu, o fata in varsta de 16 ani a fost prins si arestat, anunta IPJ Salaj.

„La data de 3 august a.c., in urma investigatiilor efectuate, tanarul de 19 ani, banuit de comiterea infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, a fost depistat de politistii Brigazii Operatiuni Speciale Timis, in cooperare cu cei ai Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, in localitatea Stamora Germana, judetul Timis.

Pe numele acestuia, Judecatoria Jibou a emis un mandat de arestare preventiva (in lipsa) pentru o perioada de 30 de zile, urmand a fi prezentat instantei, pentru confirmare.

La activitati au participat si politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis, cei ai Serviciului Operatiuni Speciale Salaj si jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Timis.

Va reamintim ca, la data de 12 Iulie a.c., la ora 19.08, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Hida au fost sesizati prin apel 112 de catre o femeie de 52 de ani, din localitatea Dragu, cu privire la faptul ca, la aceeasi data, fiica acesteia, de 16 ani, a fost luata cu forta din centrul localitatii Dragu si dusa intr-un loc necunoscut, de catre un tanar de 19 ani.

La aceeasi data, in urma verificarilor efectuate a fost stabilita locatia minorei disparute, iar in prezent aceasta se afla alaturi de familie.

Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Jibou, sub aspectul comiterii infractiunii de lipsire de libertate in mod ilegal, in vederea documentarii intregii activitati infractionale a celui in cauza si pentru dispunerea masurilor legale care se impun”, au transmis politistii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: