Doi tineri din Harghita au scapat ca prin miracol cu viata dupa ce au fost loviti in plin de o duba pe cand se deplasau pe trotuar – VIDEO

news

accident, duba, miraculos, Harghita, trotuar

Doi tineri din comuna harghiteana Sarmas au scapat ca prin minune dupa ce au fost loviti in plin de o duba, in timp ce mergeau pe trotuar.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observa cum soferul dubitei, un tanar de 22 de ani, pierde controlul directiei de mers si intra in plin in cei doi. Ca prin minune, victimele scapa doar cu cateva zgarieturi.

„Din primele cercetari efectuate de catre politistii care s-au deplasat la fata locului, a rezultat faptul ca un tanar de 22 de ani, din judetul Buzau, in timp ce conducea o autoutilitara, pe D.N.E. 578, dinspre Gheorgheni catre Toplita, din cauze si in imprejurari ce urmeaza a fi stabilite, ar fi surprins si accidentat doi tineri, ce se deplasau in calitate de pietoni, respectiv o tanara de 18 ani si un tanar de 20 de ani.”, a precizat IPJ Harghita, citata de cotidianul local Ziarul de Harghita.

Potrivit sursei citate, cei doi pietoni au suferit vatamari corporale si au fost transportati la spital pentru ingrijiri. De asemenea, conducatorul auto nu se afla sub influenta alcoolului in momentul producerii accidentului.

Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: