Politistul care a lasat-o pe Diana Sosoaca sa se urce pe motocicleta Politiei a fost dat afara din sistem

news

politist, Diana Sosoaca, dat afara, motocicleta

Politistul Valer Kovacs, cel care i-a imprumutat motocicleta senatoarei Diana Sosoaca, pentru un clip electoral, a fost dat afara din sistem in urma acestei „bunavointe”.

Politistul a declarat, dupa declansarea acestui scandal, ca a fost sunat de Diana Sosoaca, iar acesta i-a imprumutat motocicleta, spunand ca era „Ziua Portilor Deschise la Ministerul de Externe”.

Valer Kovacs a mai precizat ca superiorii sai au actionat rapid, ordonandu-i sa predea motocicleta. Politistul a adus in discutie si o sanctiune pe care a primit-o, respectiv diminuarea salariului. Se pare ca Valer Kovacs s-a dovedit a fi o prezenta activa pe retelele de socializare, aparand in mai multe filmari realizate de el insusi, dar si intr-o discutie, online, la Zeus TV, cu Luis Lazarus, un apropiat al Dianei Sosoaca.

Pe conturile personale de social-media, Valer Kovacs a postat adeseori mesaje cu tenta nationalista, similare celor aparute in discursul senatoarei, scrie cotidianul Cuget Liber.

Prin intermediul unui comunicat de presa, reprezentantii Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) au oferit explicatii in legatura cu eliminarea din sistem a politistului Valer Kovacs.

„Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public privind destituirea unui politist de la Brigada Autostrazii, Centrul de Informare si Relatii Publice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane este abilitat sa comunice urmatoarele: masura disciplinara a fost luata conform prevederilor legale, dupa parcurgerea tuturor pasilor procedurali, la propunerea Consiliului de disciplina, constituit la nivelul institutiei”, au precizat reprezentantii IGPR.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: