Lasconi ii cere lui Ciolacu sa-l dea afara „urgent” pe ministrul Finantelor: „Avem ziua si masura fiscala prin care acest guvern ii saraceste si mai mult pe romani”

politica

Elena Lasconi

Presedintele USR, Elena Lasconi, i-a solicitat, luni, premierului Marcel Ciolacu sa-l demita „urgent” pe ministrul Finantelor, liberalul Marcel Bolos, sustinand ca aceasta masura este „pentru binele mediului de afaceri din Romania si al romanilor”.

„Domnule prim-ministru, trimiteti-l acasa pe ministrul Finantelor! Avem ziua si masura fiscala prin care acest guvern ii saraceste si mai mult pe romani, ii umileste si mai mult pe antreprenori. Au restrans pana si dreptul la proprietate, in goana lor nebuna dupa banii pe care ii toaca pe privilegii”, a scris Lasconi, pe Facebook.

Ea a sustinut ca, pe langa cresterile de taxe, „Guvernul Ciolacu a mers mai departe”, propunand CNP-ul fiscal.

„Nu au fost suficiente cresterile de taxe de anul trecut si de anul acesta. Nu a fost suficient ca au crescut accizele la carburanti. Guvernul Ciolacu a mers mai departe. A propus CNP-ul fiscal, un sistem prin care statul isi propune sa intre cu bocancii in viata ta privata. Avem e-Factura, introdusa de pe o zi pe alta, care a dat peste cap mediul de afaceri. Avem si e-TVA, o alta aberatie care doar creste birocratia”, a mai scris Elena Lasconi.

Potrivit acesteia, „s-a ajuns prea departe” si ministrul Bolos trebuie demis.

„Inca o idee venita de la ministrul PNL Marcel Bolos: nu poti vinde niciun teren daca ai fie si un leu datorie la stat. Decide ANAF cand iti poti vinde locuinta. Este un alt atac direct la dreptul la proprietate. S-a ajuns prea departe. Pentru binele mediului de afaceri din Romania si al romanilor, solutia sta in pixul lui Marcel Ciolacu: demiterea urgenta a ministrului PNL Marcel Bolos”, a transmis presedintele USR.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: