Se ascut sabiile in „Coalitie”? Florin Roman, vicepresedinte PNL: „Ministrul PSD Alexandru Rafila este obligat sa demisioneze. Sau sa fie demis de premierul Ciolacu”

politica

Florin Roman, PSD, rusine, engleza, traducator, lideri, Marcel Ciolacu

Dupa ce stirea privind ororile comise la Spitalul Sfantul Pantelimon a socat si ingrozit o tara intreaga, tot mai multi romani cer sa se faca dreptate. Inclusiv politicienii din Coalitie solicita sa se taie in carne vie si toti responsabilii sa plateasca, nu doar faptasii propriu-zisi.

Astfel, vicepresedintele PNL Florin Roman si-a exprimat miercuri seara pe pagina sa de Facebook opinia transanta in privinta crimelor comise la Spitalul Sfantul Pantelimon:

„Ministrul PSD, dl Alexandru Rafila este obligat sa demisioneze. Sau sa fie demis de premierul Ciolacu”, a scris Roman, care nu s-a sfiit sa-l acuze direct pe ministrul Sanatatii ca a facut un control „de ochii lumii: „Cand unii medici de la spitalul “Sfantul Pantelimon” decid cine traieste si cat traieste, dupa un control al ministerului condus de dl Rafila, care a spus ca e totul ok, singura iesire e demisia!

Sa moara 17 oameni la ATI si sa te faci ca ploua este de neacceptat. Sa aperi niste medici malefici scosi in catuse, poate fi “colegial”, dar ca ministru nu te poti juca cu asa ceva.

Il respect pe profesorul Rafila, dar e clar, ca dupa aceste drame cumplite, ministrul Rafila trebuie sa-si depuna demisia sau in caz contrar, sa fie de urgenta demis!”, se incheie postarea vicepresedintelui PNL.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: