Clasarea dosarului Colectiv 2. Elena Lasconi: „Cei care au avut puterea sa salveze vieti nu au facut-o, iar acum scapa fara nicio responsabilitate”

politica

Elena Lasconi, cheltuieli, deplasari, Klaus Iohannis, arogant

Presedintele USR, Elena Lasconi, a afirmat, vineri, ca tragedia de la Colectiv ramane „o rana deschisa”, in conditiile in care dosarul Colectiv 2 a fost clasat.

„Inca o palma pentru cei care au pierdut totul, pentru parintii, fratii si apropiatii celor 65 de tineri care si-au pierdut viata la Colectiv. Dosarul Colectiv 2 a fost clasat. A decis Justitia romana – care tine sa ne arate zilnic ca nu mai este pentru toti, ca nimeni nu a gresit la Colectiv. Nici Banicioiu, ministrul PSD al Sanatatii de la acea vreme, care ne spunea ca ‘avem de toate’, nici managerii de spital care nu au transferat pacientii in strainatate. Cei care au avut puterea sa salveze vieti nu au facut-o, iar acum scapa fara nicio responsabilitate”, a scris Lasconi, vineri, pe Facebook.

Ea a sustinut ca nedreptatea si coruptia „inca sunt reguli in Romania”.

„Colectiv ramane o rana deschisa pentru aceasta tara, pe care nu o vom putea inchide atata timp cat coruptia si nedreptatea inca sunt reguli in Romania. Noi avem misiunea sa nu abandonam. Trebuie dusa mai departe lupta pentru o tara dreapta, in care nimeni nu e mai presus de lege”, a adaugat liderul USR.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: