Urmeaza ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice. Tom Cruise va trece drapelul olimpic de la Paris la Los Angeles

news

De la actorul Tom Cruise pe acoperisul Stade de France, la legendele muzicii house franceze French Touch, la predarea stafetei orasului Los Angeles, viitoarea gazda a Jocurilor Olimpice din 2028, ceremonia de inchidere a Jocurilor de la Paris, programata duminica, a intrat in linie dreapta, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Dupa doua saptamani de la ceremonia de deschidere inedita pe Sena, criticata si de cei mai conservatori, asteptarile sunt mari pentru ceremonia de inchidere de pe Stade de France, din Saint-Denis (nordul Parisului), care a gazduieste probele de atletism.

Directorul artistic Thomas Jolly a divulgat cateva dintre ingredientele ceremoniei, denumita „Records”, un amestec de „minune” si „distopie”, un gen mai intunecat care descrie lumi apocaliptice.

Regizorul ceremoniei a explicat ca vede Jocurile drept un „moment fragil” si imaginat cu echipa sa – aceeasi ca pentru ceremonia de deschidere – in sensul ca Jocurile Olimpice au „disparut si cineva le-a reconstruit intr-un viitor indepartat”.

Intr-o scurta secventa dezvaluita, „calatori din timp veniti dintr-un alt spatiu sosesc pe Pamant si descopera vestigiile legate de istoria olimpismului”.

De asemenea, ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice va marca predarea stafetei viitoarei gazde a Jocurilor Olimpice de vara, Los Angeles, din 2028.

Pentru aceasta misiune imposibila, actorul Tom Cruise, protagonistul filmului cu acelasi nume, va face o cascadorie pentru publicul de pe Stade de France si va asigura trecerea drapelului olimpic de la Paris la Los Angeles, cu inregistrari video facute de ambele parti ale Atlanticului.

Reactii impotriva “scientologului” Tom Cruise

Fata de prezenta acestuia, insa, scrie France 24, activistii “anti-cult” francezi manifesta o reactie virulenta condamnand prozelitismul legata de Biserica Scientologiei, care a fost fondata de scriitorul american L. Ron Hubbard la inceputul anilor 1950 si ii numara printre membrii sai si pe Cruise si John Travolta.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: