Un elicopter s-a prabusit pe acoperisul unui hotel din Australia, pilotul a decedat

externe

elicopter, prabusit, hotel, australia

Un elicopter s-a prabusit luni pe acoperisul unui hotel din Cairns, in nordul Australiei, provocand un incendiu care a dus la o evacuare in masa.

Pilotul, care era singurul ocupant al aparatului, a fost localizat si declarat mort, iar examinarile medico-legale sunt in curs de desfasurare pentru identificarea oficiala a acestuia, a declarat politia intr-un comunicat.

Una dintre palele elicopterului a cazut in piscina hotelului, au precizat serviciile de urgenta, care au raportat ca doua persoane ranite au fost transferate la spital in stare stabila. O alta elice a cazut pe esplanada din fata cladirii, a declarat pentru presa Caitlin Denning, un responsabil local al serviciilor de salvare.

Potrivit politiei, niciuna dintre persoanele aflate la sol nu a fost ranita.

Sute de oaspeti au fost evacuati din hotelul DoubleTree by Hilton din Cairns dupa accident, care a avut loc in mijlocul noptii de duminica spre luni, in jurul orei locale 01:50 (15:50 GMT duminica).

La fata locului au fost trimisi investigatori de la Biroul australian pentru siguranta transporturilor.

Pilotul efectua un zbor „neautorizat”, a relatat BBC, citand Nautilus Aviation, companie cunoscuta pentru excursiile si charterele private, a transmis Xinhua.

Orasul Cairns, situat in nordul statului Queensland, este o destinatie turistica populara si poarta de acces catre Marea Bariera de Corali.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: