Simonis dezvaluie planurile pentru viitorul PSD: „Tandem Ciolacu – Grindeanu”

politica

Sorin Grindeanu

Social-democratii timiseni au votat in unanimitate, miercuri, in cadrul Conferintei Judetene a PSD Timis, motiunea pentru realegerea tandemului Marcel Ciolacu – in functia de presedinte al Partidului Social Democrat – si a lui Sorin Grindeanu – in cea de prim-vicepresedinte al partidului – la Congresul PSD care va avea loc in 24 august.

Presedintele interimar al Camerei Deputatilor si presedinte al PSD Timis, Alfred Simonis, a declarat, in context, ca din Timis vor participa 57 de delegati.

„Social-democratii din Timis sustin tandemul Marcel Ciolacu – pentru functia de presedinte al partidului – si Sorin Grindeanu – pentru functia de prim-vicepresedinte al PSD.

Congresul va stabili, apoi, candidatul pentru Cotroceni. Cei doi social-democrati ocupa deja aceste functii, sunt de notorietate incontestabila, iar experienta lor este atat de vasta incat nu este nevoie de explicatii pentru a motiva realegerea lor in aceste functii.

Nu candidez pentru nicio functie in partid la nivel national, dar este o decizie pe care o voi lua in apropierea congresului. In politica, cateva minute inseamna mult”, a afirmat Alfred Simonis, citat de Agerpres.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: