Ipocrizia lui Crin Antonescu: a inceput sa critice actuala conducere a PNL doar dupa ce aceasta i-a pus sotia pe un loc eligibil la europarlamentare

politica

Crin Antonescu, Marcel Ciolacu, candidatura

In noiembrie 2023, inainte sa se stabileasca lista pentru alegerile europarlamentare, fostul lider PNL Crin Antonescu avea numai cuvinte de lauda la adresa actualului presedinte al partidului, Nicolae Ciuca.

Sotia lui, Adina Valean, a fost pusa de liderii liberali pe un loc eligibil pe lista si a obtinut fara dificultate un nou mandat in Parlamentul European.

„Ar fi bine sa vina generalul!”, spunea Crin Antonescu in urma cu cateva luni. „Cred ca exista un prohod programat de catre unii, toata lumea moare de grija PNL-ului”, mai spunea fostul lider PNL care sublinia ca nu impartateste deloc ”grija prefacuta a unora pentru destinul PNL”.

Antonescu il lauda atunci pe Ciuca si pentru ca este militar: „Un militar are niste calitati care sunt foarte utile in politica, pentru ca si politica este o batalie, cu mijloace civile, fara arme, dar o batalie”, afirma Antonescu.

”Eu zic ca bine ar fi sa vina generalul!”, a aratat Crin Antonescu, precizand ca ”asta nu inseamna afectarea democratiei ci inseamna capacitatea de a conduce, pentru ca un partid trebuie condus si un general trebuie sa arate ca stie sa conduca”.

Dupa ce si-a vazut sacii in caruta si sotia europarlamentar, Antonescu a criticat insa dur actuala conducere a PNL, numindu-i pe cei patru lideri ai acestui partid „niste semidocti”, pentru ca numai niste semidocti „puteau sa gandeasca o campanie pe performantele literare ale domnului Ciuca”.

”PNL este pandit de ridicol, ridicolul vine din aceasta campanie cu cartea. Domnul Ciuca, un om cumsecade si care nu e un mascarici, nu se potriveste, chiar daca va scrie un bestseller sau inca zece, nu se potriveste cu imaginea de scriitor si eseist. Tot ce sper e ca aceasta carte daca apare sa nu fie secretizarta si ea, e destinata publicului. Campania este total neinspirata si duce spre ridicol. In politica ridicolul ucide, mai bine esti corupt decat ridicol”, a declarat ieri Antonescu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: