Robert F. Kennedy Jr promite sa o sustina pe Kamala Harris daca aceasta ii va acorda un post in cabinetul sau dupa castigarea prezidentialelor

externe

Robert F. Kennedy Jr, sprijin, Kamala Harris, post, cabinet

Robert F. Kennedy Jr, candidatul independent la presedintie, a dezvaluit ca a incercat sa se intalneasca cu Kamala Harris pentru a aborda perspectiva de a o sustine in schimbul unui post in cabinetul acesteia.

Fiul regretatului fost procuror general al SUA si-a lansat candidatura prezidentiala ca independent in octombrie anul trecut si i-a surprins pe multi experti asigurandu-si cifre de doua cifre in unele sondaje privind cursa pentru Casa Alba din 2024.

Sprijinul sau a scazut insa dramatic de cand Joe Biden s-a retras din cursa si Harris l-a inlocuit pe presedinte in fruntea listei democrate.

Kennedy, in varsta de 70 de ani, a solicitat saptamana trecuta o intalnire cu Harris, in varsta de 59 de ani, pentru a discuta posibilitatea de a sprijini campania acesteia in schimbul unei pozitii la nivel inalt in cadrul administratiei sale in cazul in care va castiga, au declarat consilierii sai de campanie, citati de The Telegraph.

Harris si consilierii acesteia nu au acceptat oferta de a se intalni si nu s-au aratat interesati de propunere, fapt criticat de Kennedy: „Cred ca ar trebui sa se uite la orice oportunitate. Cred ca va fi o cursa foarte stransa”.

Acest lucru survine dupa ce Kennedy a facut demersuri similare catre Donald Trump luna trecuta, in cadrul unei intalniri la Conventia nationala republicana din Milwaukee.

De asemenea, Kennedy a inregistrat o convorbire telefonica intre el si candidatul republican in care Trump a spus: „Mi-ar placea sa faci ceva – si cred ca ar fi atat de bine pentru tine si atat de maret pentru tine”.

Stefanie Spear, un purtator de cuvant al campaniei lui Kennedy, a declarat pentru CNN ca Kennedy era „dispus sa se intalneasca cu liderii ambelor partide pentru a discuta posibilitatea unui guvern de uniune nationala”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: