Ceremonie: Ana Maria Barbosu si-a primit inapoi medalia, Ciolacu s-a bagat si el in poza: „Un moment, premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, doreste sa-i ofere Anei un buchet de flori” – VIDEO

politica

Profitorul Ciolacu

Ana Maria Barbosu si-a primit inapoi, vineri, medalia de bronz de la JO, intr-o festivitate pe esplanada Casei Olimpice din Bucuresti. La eveniment si-a facut aparitia si Marcel Ciolacu de la PSD, acesta fiind in campania electorala neasumata pentru Presedintia Romaniei.

„S-a facut dreptate. A fost o lupta contracronometru pentru ca procedurile sunt foarte stricte si contestatia (n.r. – la TAS) trebuia facuta in 24 de ore de la acordarea medaliei catre gimnasta americana. Prin mandatul care mi-a fost conferit am putut sa acord astazi aceasta medalie Anei. Ma bucur din suflet pentru gimnastica romaneasca pentru ca sunt 12 ani de la ultima medalie olimpica. E un semnal pe care gimnastica romaneasca il da lumii. Gimnastica romaneasca revine la locul care i se cuvine”, a spus Octavian Morariu in timp ce ii punea gimnastei medalia la gat.

„Va multumesc ca ati venit astazi la aceasta ceremonie de decernare a medaliei. E un moment emotionant pentru mine. Le multumesc tuturor carora au adaugat cate un pic de bronz la medalie. Rezultatul a venit in urma multor ani de munca. De la primii antrenori cu care am lucrat in sala de gimnastica pana la cei care m-au dus la Olimpiada anul acesta.

Rezolvarea acestei situatii a fost posibila datorita Federatiei si casei de avocatura care nu a renuntat la noi, sportivele, si care au luptat pentru noi. Si care si-au dorit ca toate trei sa primim cate o medalie. Sper sa continui sa reprezint Romania la cel mai inalt nivel”, a declarat Ana Maria Barbosu.

La fata locului si-a facut aparitia si seful PSD, Marcel Ciolacu.

„Un moment, premierul Romaniei, Marcel Ciolacu, doreste sa-i ofere Anei un buchet de flori”, a spus prezentatoarea, intorcand-o pe gimnasta din drum.

„Exista si un cadou, din partea Federatiei Romane de Gimnastica, pentru premierul Romaniei”, a adaugat apoi prezentatoarea.

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a primit luni, la Paris, medalia de bronz cuvenita gimnastei Ana Maria Barbosu, medalie atribuita Romaniei prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Aceasta a fost inmanata reprezentantului COSR de catre Comitetul de Organizare, cu acordul Comitetului International Olimpic.

Federatia Internationala de Gimnastica a confirmat, sambata seara, ca Ana Maria Barbosu primeste medalia de bronz in concursul de sol de la Jocurile Olimpice, ca urmare a deciziei Diviziei Ad Hoc a TAS. TAS a admis doar contestatia gimnastei Ana Maria Barbosu, nu si pe cea a Sabrinei Voinea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: