Trei injunghiati intr-un camin cultural din judetul Hunedoara. Doi au ajuns la spital

news

Politistii au intervenit, vineri, pentru aplanarea unui scandal care a izbucnit in caminul cultural din localitatea Salciva, judetul Hunedoara. Trei barbati au fost injunghiati, iar doi au ajuns la spital.

”Politia Municipiului Deva a fost sesizata prin intermediul SNUAU 112 cu privire la faptul ca, in incinta Caminului Cultural din localitatea Salciva, are loc un scandal intre mai multe persoane. Politistii ajunsi la fata locului, au constatat ca, pe fondul unor neintelegeri, un barbat de 41 de ani, din comuna Lapugiu de Jos, s-a manifestat violent si ar fi lovit cu un obiect ascutit taietor, un tanar de 27 de ani, din comuna Zam si alte doua persoane, un barbat de 36 de ani si respectiv un tanar de 28 de ani”, a transmis, vineri dupa-amiaza, IPJ Hunedoara, citat de news.ro.

Sursa citata a precizat ca, in urma acestui conflict, barbatul de 41 de ani si tanarul de 28 de ani au fost preluati de catre echipajele medicale si transportati la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

In cauza, politistii au intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si lovirea sau alte violente.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: