Medicul care a incercat sa se sinucida vineri este iubitul Mariei Miron, „Doamna cu coasa” de la „Sf Pantelimon”. El a fost internat in stare grava, la Spitalul Militar din Brasov

news

doctorita, Maria Miron, iubit, sinucidere, Brasov

Iubitul doctoritei Maria Miron, de la Spitalul „Sf. Pantelimon”, poreclita de colegi si pacienti „Doamna cu coasa”, a avut o tentativa de sinucidere vineri dupa-amiaza, intr-o toaleta publica din centrul istoric al Brasovului, scrie cotidianul local BizBrasov.

Barbatul, in varsta de 53 de ani, de asemenea medic anestezist, a fost gasit inconstient, iar surse din Politie sustin ca si-ar fi administrat o perfuzie cu un medicament denumit Midazolam, care induce somnul si este folosit la adulti pentru sedare in unitatile de terapie intensiva. Medicamentul Midazolam nu se gaseste, la liber, in farmacii si se elibereaza doar pe baza de prescriptie medicala.

Doctorul apare in inregistrarile procurorilor in timp ce vorbeste cu iubita lui de la Spitalul Sfantul Pantelimon despre un text despre sinuciderea unui medic care afirmase ca noradrenalina nu ar salva vieti, ci ar prelungi suferinta.

Cei doi vorbesc despre un text scris de un medic, cel mai probabil despre noradrenalina si glumesc pe seama acestui neurotransmitator.

P. C. L.: Uite, poti sa te inspiri din ce a scris ca e chiar foarte dragut si exact asta spun si eu ca… ea (noradrenalina NR.) nu trateaza nimic.
MIRON MARIA: Ihi.
P. C. L.: Ea prelungeste o suferinta, deci nu trateaza absolut nimic.
MIRON MARIA: Asta nu pot sa zic ca ce sunt eu, Dumnezeu … (neinteligibil) … suferinta?
P. C. L.: Pai nu, nu, nu.
MIRON MARIA: Hi, hi, hi.
P. C. L.: Pai nu, da’ ce, sunt Dumnezeu sa prelungesc suferinta?
MIRON MARIA: Da.
P.C.L.: Tre’ sa-l lasi pe Cel de Sus, nu pe nora sa decida.
MIRON MARIA: Da, Cel de Sus. Frumos.
P.C.L: Da.

Spitalul Militar din Brasov unde este acum internat iubitul doctoritei Maria Miron nu a comunicat pana acum public informatii despre starea acestuia. Politia a deschis un dosar penal si face cercetari pentru vatamare corporala din culpa.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: