Inca doua contracte uriase pentru firma lui Erbasu. Ciolacu: „Ii urez succes domnului Erbasu”

politica

Marcel Ciolacu

Firma Erbasu SA a castigat doua noi contracte pe bani publici, in valoare de 900 milioane de lei, pentru modernizarea bazei COSR de la Izvorani sau refacerea Planseului de la Piata Unirii. Semnarea contractelor a fost binecuvantata de premierul Marcel Ciolacu la sediul Guvernului.

„Ma bucur ca antreprenoriatul romanesc isi adauga astazi in portofoliu doua proiecte importante pentru romani! Este o dovada in plus a maturitatii la care au ajuns firmele romanesti, a competitivitatii lor pe o piata deschisa! Fie ca vorbim de refacerea Planseului de la Piata Unirii, fie ca vorbim de modernizarea bazei sportive COSR, imi doresc ca astfel de investitii sa fie multiplicate!

De aceea, veti gasi mereu in mine un partener pentru realizarea proiectelor ce contribuie la dezvoltarea Romaniei. Si spun asta deoarece contractele pe care le vom semna astazi reprezinta, chiar daca in moduri diferite, investitii in viitorul nostru!

Pe de o parte, vorbim de o investitie intr-o Capitala sigura pentru cei care traverseaza zilnic zona Unirii, fie cu masina, fie cu metroul! Iar, pe de alta parte, de o investitie intr-o infrastructura sportiva de top care sa contribuie la performantele sportivilor nostri”, a declarat Marcel Ciolacu.

„Ii multumesc domnului Daniel Baluta, primarului Sectorului 4, una dintre cele mai active administratii locale din Romania! Alaturi de specialisti, Primaria Sector 4 a identificat cele mai bune variante pentru refacerea unui nod de infrastructura complex din inima Capitalei. Refacerea Planseului de la Piata Unirii, un nod vital pentru siguranta celor aflati in trafic, dar si a intregii zone! Stiu ca nu este un proiect usor. In plus, pe parcursul lucrarilor, vom avea o perioada cu restrictii de trafic. De aceea este esential ca lucrarile sa fie realizate rapid, in termenele stabilite!”, a mai declarat Ciolacu.

„Ii urez succes domnului Erbasu”, a mai spus Ciolacu la final.

”Avem doua proiecte pe care astazi le-am semnat si as putea spune ca nu sunt singurele proiecte mari pe care le avem in derulare la nivelul Companiei Nationale de Invezitii si, de asemenea, la nivelul programelor nationale pe care le derulam la nivelul Ministerului Dezvoltarii. Avem o reparatie capitala si modernizarea bazei COSR din Izvorani, este in valoare de 126 de milioane, un proiect care are o durata de investitie de 42 de luni din care sase sunt dedicate activitatii de proiectare. Al doilea contract se refera la proiectul de regenerare a spatiilor publice din Pasajul Unirii. Aceste lucrari sunt in valoare de 750 de milioane de lei, cu termen de executie la finalul anului 2028 si are ca scop sprijinirea autoritatii administratiei publice locale din Sectorul 4 al municipiului Bucuresti pentru consolidarea infrastructurii din aceasta zona. Contractul de finantare se incheie dupa cinci ani de zile”, a declarat Adrian Vestea.

La eveniment au fost prezenti, intre altii, vicepremierul Marian Neacsu, presedintele COSR, Mihai Covaliu, ministrul Dezvoltarii, Adrian Vestea, primarul Sectorului 4, Daniel Baluta.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: