Un american operat pe creier l-a dat in judecata pe chirurg, acuzandu-l ca i-a pierdut o parte din craniu in urma interventiei

externe

barbat, operat, creier, craniu, pierdut

Un spital din Atlanta se confrunta cu o actiune in justitie dupa ce medicii au pierdut o bucata din craniul unui pacient in urma unei operatii pe creier, relateaza The Guardian.

Reclamantii sunt Fernando si Maria Cluster, un cuplu care a trecut printr-un adevarat cosmar medical in septembrie 2022, cand Fernando a necesitat o interventie chirurgicala urgenta din cauza unei hemoragii intracerebrale.

In timpul interventiei, medicii i-au indepartat lui Fernando Cluster o portiune din craniu, cu intentia de a o reimplanta dupa cateva zile. Cu toate acestea, bucata de os a fost pierduta in mod inexplicabil de catre personalul spitalului. Se pare ca angajatii unitatii nu au reusit sa gestioneze corect „lambourile osoase” si sa le eticheteze corespunzator, ceea ce a dus la confuzie si la pierderea piesei originale.

Ca urmare, spitalul a fost nevoit sa amane operatia de reconstructie programata pentru Fernando, in vederea confectionarii unui lambou osos sintetic. Aceasta interventie a avut loc abia pe 23 noiembrie, dar bucata de craniu sintetica a cauzat o infectie, complicand si mai mult situatia pacientului. Fernando a fost nevoit sa ramana in spital mai multe zile decat se anticipase initial.

Experienta traumatizanta a determinat cuplul sa dea in judecata spitalul, acuzand unitatea medicala de neglijenta. Potrivit acestora, Fernando Cluster a suferit „durere si suferinta fizica si emotionala continua” si a fost impovarat cu facturi medicale suplimentare in valoare de aproape 147.000 de dolari.

Cuplul afirma ca spitalul i-a taxat pentru lamboul osos sintetic, pentru perioada extinsa de spitalizare si pentru procedurile suplimentare necesare din cauza complicatiilor aparute.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: