Procurorii fac perchezitii la sediul SNSPA, in contextul acuzatiilor de hartuire sexuala aduse profesorului Alfred Bulai

news

perchezitii, SNSPA, Alfred Bulai, procurori, hartuire sexuala

Trei perchezitii sunt efectuate in aceasta dimineata la sediul SNSPA, in contextul acuzatiilor de hartuire sexuala a mai multor studente, aduse fostului profesor Alfred Bulai.

Studentele sustin ca profesorul le cerea sa se dezbrace in fata lui, in practica, in camera unde era cazat. Una dintre studente a declarat ca a fost diagnosticata cu tulburare de stres post-traumatic (PTSD). Urmeaza tratament medicamentos si face terapie pentru atacurile de panica care continua.

Confrom unor surse judiciare, „in dosar sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de folosirea abuziva a functiei in scop sexual si agresiune sexuala”.

Politistii din cadrul Politiei Sectorului 1 pun in aplicare 3 mandate de perchezitie domiciliara la sediile SNSPA la urmatoarele adrese:

– Bucuresti, bulevardul Expozitiei, nr. 30A, sector 1
– Bucuresti, strada Povernei, nr. 6, sector 1
– Bucuresti, strada Bacaloglu, nr. 2, sector 2

„Cu privire la informatiile aparute in spatiul public, ce fac referire la faptul ca, un cadru didactic al unei Universitati din Bucuresti ar fi avut un comportament nepotrivit fata de mai multe studente, Serviciul Informare si Relatii Publice este abilitat sa comunice urmatoarele:

Politistii Capitalei au demarat investigatiile, fata de persoana in cauza urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti din cadrul Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de folosirea functiei in scop sexual, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Reamintim ca la inceputul lunii august, rectorul Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative (SNSPA), Remus Pricopie, i-a desfacut contractul de munca al profesorului Alfred Bulai, potrivit unui comunicat al SNSPA.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: